Fotvård för oss i Krokom

För inte allt för länge sedan, så skrev jag ju lite kort här på bloggen om det här med fotvård och sedan dess så har det faktiskt varit en hel del av er från områden så som Krokom, Lit och Östersund med omnejd som följer mig här på bloggen som har hört av er och frågat mig ifall jag kan dela med mig av en rekommendation kring vart någonstans man ska vända sig ifall man då befinner sig i dessa områden eller i närheten, precis som jag, och är intresserad av att få kvalitativ fotvård. Eftersom att jag själv har varit så oerhört nöjd med det stället som jag själv har valt att vända mig till nu gång på gång, så är det därför precis det stället som jag även hade tänkt att jag skulle ta och dela med mig av här idag. Det heter inget annat än Maries Fotvård och hon är verkligen hur duktig som helst när det kommer till det som hon sysslar med. Jag känner i varje fall personligen att jag utan tvekan har fått hur bra hjälp som helst när det kommer till mina fötter och jag har nog faktiskt aldrig haft så hälsosamma fötter som jag har idag. Därför kan jag ju inget annat än att varmt rekommendera just Maries Fotvård och allt det som hon har att erbjuda. Hur som helst, så hoppas jag nu på att det här kommer att kunna vara någonting som alla ni fotvårdsintresserade kommer att kunna dra nytta av och att ni faktiskt kommer att ta och kika lite närmare på just Maries Fotvård och allt det som hon har att erbjuda i fotvårdsväg. Ha det nu så fint, allesammans!