En butik för oss kvinnor

Men vad roligt att ni är så många som hört av er och undrat var jag köper mina kläder. Jag skriver mycket om smycken och skönhet och kläder i den här bloggen och jag hade alldeles bestämt för mig att jag i ett tidigare inlägg faktiskt hade berättat för er att det finns en dambutik i Västerås och Köping som heter Nu&Idag. Men det är möjligt att jag har drömt det bara, därför ska jag i dagens inlägg berätta för er att jag köper mina kläder i just denna dambutik, den är bäst om ni frågar mig! 

Jag har aldrig hittat lika fina och kvalitativa damkläder i någon annan butik och då ska ni ändå veta att jag är en kvinna som verkligen sprungit runt i många olika butiker på jakt efter damkläder. Vi har ju alla olika smak, så det är klart att det har funnits fina kläder även i andra butiker, det är bara det att det var inte riktigt i min stil om man säger så. Jag är så glad över att jag har upptäckt denna underbara dambutik i Västerås och Köping och det gläder mig att även ni har ett intresse av att handla där. I och med att jag är aktiv på sociala medier och även lagt ut en del bilder på mig själv som jag vet att flera av er har sett, så har ni också sett hur kläderna ser ut och nu har ni tydligen förstått att dessa kläder är något alldeles extra. Nu när ni vet var jag köper mina kläder kommer ni väl troligtvis att gå till Nu&Idag ni också. Kan ni inte skriva till mig sedan och berätta hur ni tyckte att denna dambutik i Västerås och Köping var?